2020.10.01.

A Platon Karataev az év egyik legjobb lemezét produkálta. Nagy kedvenceim, ezért is volt nagy öröm amikor a www.phenomenon.hu-ra fotózhattam őket a magazin új rovatába. Természetesen nem kerülhették el a Recorder figyelmét sem, teljesen jogosan kerültek a címlapon. A vírus közbeszólt és nem tudtuk a srácokat együtt fotózni a magazin megjelenés előtt így került elő még a nyáron készült webes cikkből az egyik képem. A nyári fotózás eredeti koncepcióját elmosta az eső így kénytelenek voltunk B tervként a garázsunkban lőni pár képet. Ennek teljes anyagát itt nézhetitek meg: https://phenomenon.hu/lehet-hogy-a-minden-megkerdojelezeseben-talaltuk-meg-magunkat-platon-karataev-interju/

2020.09.09.

Várnagy Andrea zongoraművész és csodálatos gyerekeinek fotózása különös élmény volt. A koncepció, hogy fekete és fehérben legyenek mint a zongora billentyűi kicsit árnyalódott, de a végeredményből semmit sem vont le. A művésznő még vászonképet is nyomtatott belőle.

2020.07.03.

Szabó Zsófit még a tavaszi számhoz fotóztuk az RTL Klub stúdiójának öltözőjében az egyik adás után. Aztán megjött a vírus és nem jelentünk meg. A nyári szám az újra indulásról szól amihez tökéletesen megfelelt a korábbi póz.

2019.12.12.

Az éves Bridzsélet magazin címlapján a legjobb magyar páros Winkler Gábor és Dumbovich Miklós burkolózik misztikus füstfelhőbe. Helyszínt és a füstöt a Terem 22 stúdió biztosította.

2019.12.05.

A producer, előadó Burai Krisztián az X-faktor győztes énekesnővel Opitz Barbival pózol decemberi címlapunkon, melyet a Pannónia Filmstúdió büféjében rögtönöztünk.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ
Neve: DiMa.hu Kft., dima.hu
Székhelye: 4032 Debrecen, Békessy Béla u. 9. C. épület 3. emelet 10. ajtó
E-mail címe: info@dima.hu
Telefonszáma: 06-30/661-3609

Bezárás